Panou întrerupător perdele+dimmer (Variator tensiune) WiFi din sticlă M1

34,90 lei
cu TVA
Detalii

Panou întrerupător perdele+triplu din sticlă M1 - panou din sticla, model M1, pentru un intrerupator jaluzele/perdele/draperie electrica cu touch si unul Variator de tensiune (Dimmer) WiFi cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.

Culoare
Cantitate

  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

Categorii:

Tags: no tags

Panou întrerupător jaluzele/perdele/draperie electrica+Variator de tensiune (Dimmer) din sticlă M1 - panou din sticla, model M1, pentru un intrerupator jaluzele/perdele/draperie electrica cu touch si unul Variator de tensiune (Dimmer) cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou. 

Panou frontal din sticla pentru un modul jaluzele/perdele/draperie electrica cu touch si un modul Variator de tensiune (Dimmer), fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou. 

Panou frontal din sticla pentru un intrerupator cvadruplu cu touch si unul dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor. 

Modulul intrerupatorului nu este inclus, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu modulele de intrerupatoare tactile din gama Torelectric.

Culori disponibile: alb, negru, gri, auriu.
Doze necesare: 2 x Doză Standard
Standard: Clasic / German
Material: Sticlă securizată
Dimensiuni: 157*86*9.7mm
Panou/Ramă de sticlă: Da
Condiții de operare: -30~70°C / Umiditate Relativă < 95%
Utilizare: Rezidential / General
Certificări: CE, RoHS
Garanție: 24 luni

No customer reviews for the moment.