• Nou

Ramă priză din sticlă + panou întrerupător dublu M1

34,90 lei
cu TVA
Detalii

Ramă priză din sticlă + panou întrerupător dublu M1 - panou din sticla, model M1, pentru un modul priză si un intrerupator Dublu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.

Culoare
Cantitate

  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

Categorii:

Tags: no tags

Rama de priza + Panou intrerupator Dublu din sticlă M1 - panou din sticla, model M1, pentru o priza si un intrerupator Dublu cu touch fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.

Panou frontal din sticla pentru o priza si un intrerupator dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor. 

Modulul intrerupatorului si al prizei nu este inclus, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu modulele de intrerupatoare tactile din gama Torelectric.

Culori disponibile: alb, negru, gri, auriu.

Doze necesare: 2 x Doză Standard
Standard: Clasic / German
Material: Sticlă securizată
Dimensiuni: 157*86*9.7mm
Panou/Ramă de sticlă: Da
Condiții de operare: -30~70°C / Umiditate Relativă < 95%
Utilizare: Rezidential / General
Certificări: CE, RoHS

No customer reviews for the moment.