Prelungitor Smart Tuya, 4 prize si 4 porturi USB, Wireless

189,90 lei
cu TVA
Detalii

Prelungitorul Tuya Smart WiFi îți aduce controlul la îndemână prin aplicația smartphone-ului, oferind funcții precum temporizare și protecție la supratensiuni. Cu un design elegant în alb, 4 prize standard, 4 prize USB și comandă vocală prin Alexa sau Google Assistant, acesta redefinește confortul într-o casă inteligenta.

Cantitate

  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

Categorii:

Tags: no tags

Experimentează confortul smart și controlul deplin asupra dispozitivelor tale cu Prelungitorul Smart WiFi, un produs elegant și funcțional pentru casa ta smart. Designul său modern, realizat din material plastic alb, integrează perfect tehnologia în stilul tău de viață.

Dispunând de 4 prize standard și 4 prize USB, precum led indicator, acest prelungitor nu doar adaugă funcționalitate, ci și un element de eleganță în încăperea ta. Protejează-ți aparatelor electronice de supratensiuni și fulgere, oferindu-ți liniștea necesară în utilizarea lor.Cu o lungime de 1,8 metri a cablului de alimentare, prelungitorul se integrează perfect în spațiul tău. Poți să-ți personalizezi experiența de utilizare prin funcțiile de temporizare, cronometru și numărătoare inversă, adaptând astfel prelungitorul nevoilor tale zilnice, fiecare priza individual.

Configurarea este simplă și rapidă cu ajutorul aplicațiilor Smart Life și Tuya, disponibile pe iOS și Android. În plus, poți comanda vocal dispozitivele conectate prin intermediul asistenților inteligenți Alexa sau Google Assistant, fără a avea nevoie de un HUB separat. Transformă spațiul tău într-un mediu conectat și modern, cu Prelungitorul Smart WiFi, partenerul perfect pentru casa ta inteligentă.

No customer reviews for the moment.