Hub Gateway Tuya, ZigBee, Conexiune cablu RJ45 UTP compatibil Apple Home Kit

169,90 lei
cu TVA
Detalii

Hub-ul Gateway Tuya ZigBee este un dispozitiv de conectivitate inteligent care oferă utilizatorilor controlul și monitorizarea dispozitivelor compatibile ZigBee din casa lor prin intermediul unei aplicații mobile sau a unui sistem de control vocal compatibil, toate prin intermediul unei conexiuni cablu RJ45 UTP stabilă și sigură.

Cantitate

  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

Categorii:

Tags: no tags

Hub-ul este compatibil cu un număr mare de dispozitive și sisteme populare, precum Amazon Alexa și Google Assistant, permițând utilizatorilor să controleze dispozitivele din casa lor prin intermediul comenzilor vocale. În plus, acesta oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat pentru a facilita configurarea și administrarea dispozitivelor conectate.

Cu ajutorul acestui hub, utilizatorii pot controla luminile, încuietările inteligente, camerele de supraveghere, termostatele, intrerupatoarele și alte dispozitive compatibile ZigBee din casa lor, toate din aplicația lor mobilă sau prin comenzi vocale. De asemenea, acesta permite programarea automată a dispozitivelor, astfel încât acestea să funcționeze în modul dorit în funcție de ora din zi sau de poziția utilizatorului.

Utilizat pentru Supraveghere casa Control lumini Control curent electric Control termic Control umiditate Control gaz
Tip conectare Wireless
Conectivitate Wi-Fi RJ-45 ZigBee
Tehnologie Smart
Culoare Alb

No customer reviews for the moment.