Panou întrerupător cvadruplu+cvadruplu M1+Ramă dublă priză din sticlă

79,90 lei
cu TVA
Detalii

Panou întrerupător cvadruplu+cvadruplu+Ramă dublă priză din sticlă +- panou din sticla, model M1, pentru doua intrerupatore cvadruplu+cvadruplu cu touch si doua module priză , fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.

Culoare
Cantitate
Stoc epuizat

  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

Categorii:

Tags: no tags

Panou întrerupător cvadruplu+cvadruplu + ramă dubla priză din sticlă M1 - panou din sticla, model M1, pentru un întrerupător cvadruplu+cvadruplu cu touch si doua prize,  fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou. 

Panou frontal din sticla pentru doua module priza si doua module intrerupator cvadruplu+cvadruplu cu touch , fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou. 

Panou frontal din sticla pentru doua prize si doua intrerupatoare cvadruplu+cvadruplu (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor. 

Modulul intrerupatorului si al prizei nu este inclus, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu modulele de intrerupatoare tactile din gama Torelectric.

Culori disponibile: alb, negru, gri, auriu.

Doze necesare: 4 x Doză Standard
Standard: Clasic / German
Material: Sticlă securizată
Dimensiuni: 299*86*9.6 mm
Panou/Ramă de sticlă: Da
Condiții de operare: -30~70°C / Umiditate Relativă < 95%
Utilizare: Rezidential / General
Certificări: CE, RoHS
Garanție: 24 luni

No customer reviews for the moment.