Panou întrerupător simplu M1+ramă dublă priză din sticlă

54,90 lei
cu TVA
Detalii

Ramă dubla priză din sticlă M1 - panou din sticla, model M1, pentru doua module priză si un intrerupator Simplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.Culoare
Cantitate

  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

Categorii:

Tags: no tags

Rama dubla de priza si panou întrerupător Simplu din sticlă M1 - panou din sticla, model M1, pentru un intrerupator Simplu cu touch si doua prize,  fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou. 

Panou frontal din sticla pentru doua module priza si un modul Simplu cu touch si , fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou. 

Panou frontal din sticla pentru doua prize si un intrerupator simplu cu touch si  (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor. 

Modulul intrerupatorului si al prizei nu este inclus, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu modulele de intrerupatoare tactile din gama Torelectric.

Culori disponibile: alb, negru, gri, auriu.

Doze necesare: 3 x Doză Standard
Standard: Clasic / German
Material: Sticlă securizată
Dimensiuni: 229*86*9.7mm
Panou/Ramă de sticlă: Da
Condiții de operare: -30~70°C / Umiditate Relativă < 95%
Utilizare: Rezidential / General
Certificări: CE, RoHS
Garanție: 24 luniNo customer reviews for the moment.