Termostat inteligent Zigbee pentru incalzire in pardoseala pe baza de apa, cu rama de aluminiu auriu

309,90 lei
cu TVA
Detalii

Un design minimalist si rafinat, in care grosimea si finisajul de sticla il fac versatil si adecvat pentru orice stil de locuinta. Detaliul metalizat al ramelor de aluminiu .este un element distinctiv, care caracterizeaza obiectul si devine un element informativ si evidentiator al functiei distincte.

Cantitate

  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)


Credit module tbi bank 3.3.5

87.66 Lei x 4 rate

Categorii:

Tags: no tags

A fost gandit pentru o utilizare usoara si poate fi folosit ca orice alt termostat clasic (fara conexiune wireless).
Permite ajustarea facila a temperaturii casei dumneavoastra prin definirea unui program saptamanal sau independent pentru fiecare zi a saptamanii. La nivelul fiecarei zile pot fi definite pana la 4 intervale orare cu temperaturi distincte, fapt ce va permite sa aveti un confort sporit al locuintei si sa reduceti in acelasi timp costurile cu incalzirea.
Setarea termostatului se poate face prin intermediul celor 5 butoane tactile capacitive, urmarind instructiunile de pe ecran.
Permite blocarea tastaturii pentru a evita interferentele accidentale in functionarea termostatului (functie protectie copii).

Prin conectarea la un hub dedicat Zigbee, termostatul poate fi integrat cu restul dispozitivelor inteligente, permitand un control avansat al temperaturii locuintei dumneavoastra, cat si controlul la distanta prin aplicatia dedicata (Smart Life, Tuya App, etc.), prin intermediul aplicatiilor independente de tip open-source (testat cu HomeAssistant) sau prin integrarea hub-ului dvs. ZigBee cu asistenti vocali (Alexa si Google Assistant).
Este usor de asociat cu sistemul / reteaua Zigbee, suporta programari complexe si automatizari avansate (prin utilizarea altor senzori inteligenti).

ATENTIE:
 - Necesita alimentare separata la o sursa de curent alternativ!
 - Se monteaza ingropat in perete (similar unei prize sau unui intrerupator), iar doza (in cazul in care se foloseste una) trebuie sa fie din material plastic pentru a permite propagarea semnalului wireless (Zigbee).

---
Despre Zigbee:
A fost dovedit faptul ca retelele de tip Zigbee pot fi un inlocuitor excelent al retelelor clasice WiFi pentru dispozitivele inteligente (Internet of Things), oferind o mult mai buna conectivitate cat si o excelenta stabilitate a retelei.
Hub-ul dedicat Zigbee permite separarea dispozitivele inteligente de cele clasice (telefoane, tablete, calculatoare), oferind in acest fel un plus de securitate. Acelasi Hub va permite controlul facil al dispozitivelor inteligente prin conectarea sa la reteaua WiFi din casa dumneavoastra.
Cu alte cuvinte, in loc de un numar aditional de dispozitive (becuri, senzori de miscare, senzori de lumina, senzori de temperatura, termostate, valve electrice, dispozitive de control acces sau de supraveghere), veti avea un singur dispozitiv (hub-ul Zigbee) care se conecteaza la WiFi.
Reducand numarul dispozitivelor din reteaua WiFi veti contribui la cresterea calitatii si vitezei de acces la Internet.

Specificatii:

Material: ABS+PC
Model: TOR-001-GCLZBW
Culoare: Aluminiu auriu
Alimentare: 95~240V AC, 50~60Hz
Incarcare: 3A (max 5A)

Temperatura (valori reglabile): 5~35℃
Temperaturi (valori afisate): 5~99℃
Temperatura mediului de functionare: 0~45℃
Umiditatea mediului de functionare: 5~95% RH (fara condensare)
Temperatura (stocare): -5~45℃
Clasa protectie: IP20 (utilizare la interior)

Acuratete: ±0.5℃
Erori de sincronizare: < 1%

Dimensiuni pachet: 86 * 86 * 40 mm
Greutate pachet: 208g

No customer reviews for the moment.